TazWatchDog

Este un produs menit sa asigure o monitorizare constanta a tuturor echipamentelor si solutiilor software ce compun infrastructura dumneavoastra de date si nu numai.

TazWatchDog este o soluţie de securitate 24/7 ce are la bază un concept nou, proiectat şi realizat de echipa noastră de specialişti în securitate informatică, reunind în acelaşi timp o serie de servicii bazate pe cele mai eficiente metodologii din domeniu.

TazWatchDog este un produs menit să asigure o monitorizare constantă a tuturor echipamentelor şi solutiilor software ce compun infrastructura dumneavoastră de date şi nu numai. Posibilitatea de a personaliza acest produs şi, implicit, de a-l configura în funcţie de necesităţile definite de profilul afacerii dumneavoastră, de infrastructura de date şi de soluţiile software implementate, sporeşte nivelul de securitate şi elimină riscurile aferente atacurilor informatice şi a expunerii datelor şi informaţiilor digitale.

TazWatchDog include module configurabile ce asigură stocarea şi transferul securizat de date, protecţia datelor, securizarea emailurilor, a protocoalelor de transfer de date şi multe alte tehnologii. De asemenea, monitorizează constant fluxul de date sau informaţii, avertizând prin mai multe mijloace (email, sms etc.) şi totodată blocând activităţile ce pot fi considerate suspecte sau care pot periclita securitatea informaţiilor şi a datelor procesate de personalul companiei dumneavoastră.

Produsul nostru se adresează industriilor de Telecomunicaţii, Sectorului Public şi Privat, Financiar şi Bancar, Media, IoT si nu numai, fiind susţinut de un departament de suport format din specialişti în securitate informatică ce beneficiază de o vastă experienţă în domeniu.

DISTRIBUIE